IJsselland wint tender in Dronten van 57 appartementen


Tender gewonnen! Gemeente Dronten heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 57 appartementen Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. De gemeente is zeer te spreken over het plan en spreekt over een mooi uitgewerkt, duurzaam, klimaatadaptief en circulair ontwerp van het landschap. (Door Maakspace)

De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. 

De basiskwaliteit van de architectonische uitwerking is hoog. De gebouwen worden met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De architect van het plan is De Bruin Architecten uit Zwolle

Meer informatie en inschrijven op www.parkwachters-dronten.nl Toekomstige bewoners worden betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitwerking. Daarnaast heeft IJsselland met Coloriet een concept bedacht zodat bewoners servicegericht kunnen (blijven) wonen.

Nieuwsberichten

12

jan

2024

Nieuw project voor IJsselland in Lelystad

IJsselland is ingeloot om 30 woningen te ontwikkelen in Groot Nooten in nieuwbouwwijk Warande in...

14

dec

2023

Nieuw project in Soest van ca. 200 appartementen en woningen

Het college van Soest heeft de ontwikkelcombinatie BEMOG-IJsselland (Den Bergh Ontwikkeling) de...

20

mei

2023

IJsselland wint tender in Ommen van 32 woningen

Gemeente Ommen heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 32 woningen de wijk...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING