IJsselland wint tender in Dronten van 57 appartementen


Tender gewonnen! Gemeente Dronten heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 57 appartementen Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. De gemeente is zeer te spreken over het plan en spreekt over een mooi uitgewerkt, duurzaam, klimaatadaptief en circulair ontwerp van het landschap. (Door Maakspace)

De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. 

De basiskwaliteit van de architectonische uitwerking is hoog. De gebouwen worden met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De architect van het plan is De Bruin Architecten uit Zwolle

Meer informatie en inschrijven op www.parkwachters-dronten.nl Toekomstige bewoners worden betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitwerking. Daarnaast heeft IJsselland met Coloriet een concept bedacht zodat bewoners servicegericht kunnen (blijven) wonen.

Nieuwsberichten

5

feb

2021

Bouwupdate Zwartsluis

De ruwbouw is volop bezig op project Agnietenhof. Volop bedrijvigheid en we gaan de hoogte in! Er...

5

feb

2021

Bouwupdate De Graaf van Biddinghuizen

Bouwbedrijf de Bruin-Putten is begonnen met het bouwen van De Graaf van Biddinghuizen. Inmiddels is...

8

jan

2021

Bouwupdate Soesterberg

Bouwupdate Soesterberg. De afbouw is in volle gang. De laatste steigers gaan zakken. Wat wordt het...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING