IJsselland wint tender in Dronten van 57 appartementen


Tender gewonnen! Gemeente Dronten heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 57 appartementen Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. De gemeente is zeer te spreken over het plan en spreekt over een mooi uitgewerkt, duurzaam, klimaatadaptief en circulair ontwerp van het landschap. (Door Maakspace)

De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. 

De basiskwaliteit van de architectonische uitwerking is hoog. De gebouwen worden met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De architect van het plan is De Bruin Architecten uit Zwolle

Meer informatie en inschrijven op www.parkwachters-dronten.nl Toekomstige bewoners worden betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitwerking. Daarnaast heeft IJsselland met Coloriet een concept bedacht zodat bewoners servicegericht kunnen (blijven) wonen.

Nieuwsberichten

20

mei

2023

IJsselland wint tender in Ommen van 32 woningen

Gemeente Ommen heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 32 woningen de wijk...

16

feb

2023

Parkwachters in Dronten in verkoop

De verkoop is gestart van het plan Parkwachters in Dronten. Midden in het groen op een...

7

nov

2022

Bouwupdate Lelystad

De bouw schiet mooi op in Lelystad.  Alles weergegeven in een mooi...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING