IJsselland wint tender in Dronten van 57 appartementen


Tender gewonnen! Gemeente Dronten heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 57 appartementen Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. De gemeente is zeer te spreken over het plan en spreekt over een mooi uitgewerkt, duurzaam, klimaatadaptief en circulair ontwerp van het landschap. (Door Maakspace)

De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. 

De basiskwaliteit van de architectonische uitwerking is hoog. De gebouwen worden met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De architect van het plan is De Bruin Architecten uit Zwolle

Meer informatie en inschrijven op www.parkwachters-dronten.nl Toekomstige bewoners worden betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitwerking. Daarnaast heeft IJsselland met Coloriet een concept bedacht zodat bewoners servicegericht kunnen (blijven) wonen.

Nieuwsberichten

7

nov

2022

Bouwupdate Lelystad

De bouw schiet mooi op in Lelystad.  Alles weergegeven in een mooi...

12

mei

2022

Feestelijk moment in Lelystad

Geslaagd bouwfeestje in plan Buizerdkwartier in Lelystad. Met het plaatsen van een...

21

jan

2022

Bouwupdate De Graaf van Biddinghuizen

De bouw van De Graaf van Biddinghuizen loopt op zijn einde. Binnenkort wordt dit mooie project...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING