IJsselland wint tender in Dronten van 57 appartementen


Tender gewonnen! Gemeente Dronten heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 57 appartementen Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. De gemeente is zeer te spreken over het plan en spreekt over een mooi uitgewerkt, duurzaam, klimaatadaptief en circulair ontwerp van het landschap. (Door Maakspace)

De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. 

De basiskwaliteit van de architectonische uitwerking is hoog. De gebouwen worden met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De architect van het plan is De Bruin Architecten uit Zwolle

Meer informatie en inschrijven op www.parkwachters-dronten.nl Toekomstige bewoners worden betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitwerking. Daarnaast heeft IJsselland met Coloriet een concept bedacht zodat bewoners servicegericht kunnen (blijven) wonen.

Nieuwsberichten

22

sep

2021

Buizerdkwartier Lelystad in verkoop

27 september start de verkoop van 35 woningen plan Buizerdkwartier in Lelystad. In de wijk...

19

aug

2021

Start verkoop De Landgraaf Biddinghuizen succesvol verlopen

De verkoop van de 17 woningen van plan De Landgraaf is succesvol verlopen. Alle woningen zijn...

19

aug

2021

Succesvolle verkoop Wolweverskwartier Hasselt

De verkoop van de 16 woningen in plan Wolweverskwartier is succesvol verlopen. Alle woningen...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING