Identity Bar Background

Op donderdag 11 september 2014 starten IJsselland Ontwikkeling B.V. en Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. met de verkoop van de 2e fase in het project ‘Hof van Langbroeck’ in Langbroek. Een buitenkans voor iedereen die kiest voor nieuwbouw: vlakbij het dorp en groen ‘in de achtertuin’.

Hof van Langbroeck is een klein nieuwbouwplan aan de rand van Langbroek dat aansluit op de bestaande bebouwing aan de Gerrit Achterbergstraat. De eerste woningen zijn inmiddels gebouwd en bewoond.

De 2e fase van het Hof van Langbroeck bestaat uit 6 twee-onder-een kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Bij de samenstelling van de woningen is samen met de architect een keuze gemaakt uit een keur aan woningtypen. U kiest de kavel én uw woning. Verkoopprijs vanaf € 295.000 v.o.n.

De inloopavond wordt gehouden in restaurant Torbijn, Langbroekerdijk A69 in Langbroek. Tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom. U krijgt informatie over deze woningen, de verkoopprocedure, prijslijst en het inschrijfformulier.

Ga terug na nieuws | Geplaatst op 11 september door frans


Identity Bar Background