Parkwachters.

57 appartementen in Dronten


IJsselland is in ontwikkeling met plan Parkwachters. 57 PLUS appartementen in Dronten. Twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. Hier kunt u ruim en onbezorgd wonen in één van de 57 lichte en comfortabele appartementen. U heeft er vrij uitzicht over het park en het ligt heel centraal.

En aan alles is gedacht: de plusappartementen zijn toekomstbestendig en met wat extra zorg bij de hand kunt u daar onbekommerd oud worden.

De twee Parkwachters komen op de groene campus van Dronten. Ze vormen een gracieuze overgang tussen de hogere schoolgebouwen aan het spoor en de lagere bebouwing aan de zuidkant. De gebouwen vormen een uitnodigende poort naar het mooi ingerichte park. Lichte hoogteverschillen zorgen voor mooi afgeschermde hoekjes en zijn ideaal voor gevarieerde natuur. Fietsers kunnen het park doorkruisen en kronkelende wandelpaden nodigen uit tot een ommetje. Het landschap gaat door in de gezamenlijke tuin en op het dak: ook daar is veel ruimte voor flora en fauna, en zelfs voor een gemeenschappelijke dakmoestuin.

In Parkwachters kunt u welverdiend genieten. Het zijn appartementen met wat extra’s: service en zorg zijn direct beschikbaar als u dat nodig heeft. Van helpen bij een klusje of samen een kop koffie drinken tot verpleging aan huis en een oefen- en behandelruimte in het gezamenlijke deel van het gebouw, de medewerkers van zorginstelling Coloriet staan klaar als een bewoner ergens behoefte aan heeft. Er staan ook logeerkamers klaar voor eventuele mantelzorgers. Zeker weten dat u lekker lang kunt genieten van uw nieuwe appartement, dat is de plus van Parkwachters.

Status:

In ontwikkeling

Ontwikkeling:

IJsselland Ontwikkeling BV

Architect:

De Bruin Architecten BNA / Maak Space landschap

Aannemer:

Bouwbedrijf De Bruin Putten BV

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING