Hof van Vlierlanden.


In Hof van Vlierlanden woon je met je voeten in de natuur. Het ensemble van woningen staat in een groen park rondom een gezamenlijke binnenhof. Tuinieren, een praatje maken of barbecueën, het kan hier allemaal. Dit is een plek waar je elkaar kunt opzoeken en ontmoeten. En waar buren elkaar helpen als dat nodig is.

Hoewel er bij de woningen geen eigen tuin zit, heb je wel een mooie plek om met voldoende privacy buiten te zitten. Omdat de woningen van elkaar verspringen, zijn er veel beschutte hoekjes. Zo kun je in alle rust genieten van het buitenleven. Door de weelderige groeninrichting voelen ook vogels en insecten zich hier thuis.

De woningen zijn duurzaam ontworpen. Van de constructie tot de gevelbekleding, de gebouwschil is volledig van hout. In de woning ervaar je de voordelen van nieuwbouw: de woningen zijn netjes afgewerkt, goed geïsoleerd en voorzien van moderne installaties. Hierdoor woon je mooi en comfortabel en wordt er evenveel energie opgewekt als verbruikt.

De centrale plek in elke woning is de royale leefruimte. Deze ruimte loopt van de voor- tot de achtergevel en heeft grote ramen, waardoor je verbonden bent met zowel de hof als de omgeving. Woon je aan de parkzijde, dan beschik je zelfs over een veranda. In combinatie met de slaap- en badkamer op de begane grond is Hof van Vlierlanden een plek voor de toekomst.

De starterswoningen zijn onderdeel van het plan waarin dorps wonen centraal staat. Kenmerkend voor dit dorpse karakter is de variatie van woningen. Door het ontwerp van een slimme doorsnede geven wij ons de mogelijkheid een spel te spelen met een gevarieerde goothoogte.

De rijwoningen bestaan uit twee interessante sculpturen, waarbinnen per sculptuur zes woningen zijn gevat. Specieke ingrepen per woning geven iedere woning zijn eigen kwaliteit, maken de afzondelijke woningen herkenbaar en zorgen voor het gewenste kleinschalige karakter.

De starterswoningen zijn te koop vanaf € 250.000,- v.o.n.

Status:

In verkoop

Ontwikkeling:

IJsselland Ontwikkeling

Architect:

Mix architectuur / Maak Space

Aannemer:

VDM Woningen

Projectwebsite:

Bekijk de website

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING