wonen met een
meerwaarde!

WONEN MET EEN MEERWAARDE

De grote boom bij de entree, het vertrouwde gerinkel van de schoolbel en de buurvrouw die vrolijk haar hand naar je opsteekt. Thuiskomen begint voordat je je huis binnenstapt. En daarom kijkt IJSSELLAND verder dan een mooie gevel. Door naar woonwensen te luisteren, de kracht van een locatie te benutten en nieuwe energievormen toe te passen, creëren we een complete leefomgeving. Uniek, vernieuwend en duurzaam in alle opzichten.

Wonen met een meerwaarde. Daar gaan we voor. Al ruim tien jaar realiseren we uiteenlopende vastgoedprojecten in zowel Nederland als Duitsland. We ontwikkelen, bemiddelen en beleggen. Omdat we een platte organisatie zijn, schakelen we snel. Deze slagvaardigheid combineren we met een groot netwerk. Door kennis van duurzaamheid, architectuur, woonwensen en locatie samen te brengen, komen we altijd tot een verrassende oplossing.
WERKT SAMEN AAN MEERWAARDE

IJSSELLAND ontwikkelt. We realiseren vastgoedprojecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en zorg. We voelen ons overal thuis. Midden in de stad, maar ook aan de rand van een dorp of op een plek die nu nog een andere bestemming heeft.

Waar we ook ontwikkelen, we willen iets toevoegen. Meerwaarde creëren. Daarom werken we bij onze projecten samen met architecten, bouwbedrijven en makelaars. Door kennis te delen, brengen we alle aspecten bij elkaar. Zo ontstaat een duurzaam concept. En creëren we een leefomgeving die generaties lang meegaat.

We bedenken, sturen aan en leveren op. Dit doen we zelfstandig, maar ook in combinatie met collega-ontwikkelaars, bouwers, corporaties en beleggers. Daarbij werken we onafhankelijk: we ontwikkelen voor eigen rekening en risico en met eigen vermogen. Kennismaken? Neem gerust contact op.

Nieuwsberichten

20

mei

2023

IJsselland wint tender in Ommen van 32 woningen

Gemeente Ommen heeft IJsselland geselecteerd voor de ontwikkeling van 32 woningen de wijk...

16

feb

2023

Parkwachters in Dronten in verkoop

De verkoop is gestart van het plan Parkwachters in Dronten. Midden in het groen op een...

7

nov

2022

Bouwupdate Lelystad

De bouw schiet mooi op in Lelystad.  Alles weergegeven in een mooi...

Loading...

IJSSELLAND ONTWIKKELING